Pirang babe punika mbeling ing dheweke pacar - 2022-03-03 03:20:17

Iki for choir : 14:15 Waos : 5753 Kintamani : 2022-03-03 03:20:17
Ngobrol : Kita pisanan ketemu Luna nalika njupuk Moneytalks, lan dheweke langsung kenek karo Tony. Dheweke nelpon dheweke lan takon yen dheweke ngerti ngendi dheweke bisa tuku sepedha motor sing terjangkau kanggo bapake kanthi dhuwit sithik. Tony mlumpat kesempatan kanggo njaluk dheweke menyang omah lan ngedol motor lawas sing disimpen ing garasi. Peter, kanca Tony, muncul kanggo mbantu ngresiki mancal lan mbukak liwat mriksa pangopènan cepet. Nalika Luna muncul, kabeh wong ngerti yen dheweke gelem nindakake luwih saka mung mbayar sepedha. Dheweke entuk kabeh dolled kanggo nyoba lan nggawa rega mudhun. Peter supaya dheweke ngerti carane dheweke bisa njaluk mancal kanggo rega super murah. Kabeh sing Luna kudu dilakoni mung nyenengake Peter Petrus., 2022-03-03 03:20:17
Kafka: