Ibu rumah tangga nakal marem wong lanang loro - 2022-03-17 00:22:32

Iki for choir : 08:04 Waos : 5810 Kintamani : 2022-03-17 00:22:32
Ngobrol : Krissy mbuwang pesta kanggo dina Saint Patrick lan dheweke duwe loro Ryan njupuk sawetara dekorasi. Nalika Pak Driller njupuk balon saka mobil, dheweke pindhah menyang Mclane. Ora dadi siji-up dening konco kang, Mclane metu kanggo njupuk dhewe. Nalika dheweke bali, dheweke nyekel Krissy karo Ryan liyane. Dheweke nerangake yen dheweke mung pelacur cilik lan kabeh ora kudu kikuk. Dheweke wis wong nyelehake celonone lan dheweke dadi ing kanggo pindho ajiné pitik jago, ndamu siji lan banjur liyane nganti dheweke siap kanggo njupuk wong-wong mau ing loro dheweke bolongan ing wektu sing padha! Sawise dheweke kenyang pitik jago dheweke mudhun kanggo njupuk beban loro kasebut ing raine, nanging mung siji-sijine amarga cukup mbebayani kanggo nyabrang kali., 2022-03-17 00:22:32
Kafka: