Kira Noir lan Noemie Bilas ora bisa mandheg dilat - 2022-03-25 03:40:06

Iki for choir : 02:47 Waos : 244 Kintamani : 2022-03-25 03:40:06
Ngobrol : Manis Manis Sally Mae - Part 2. Perawat dening dina, siji-cah ayu-tentara ing wayah wengi, Sally Mae (Ana Foxxx) wis disandangi kanggo thrill minangka dheweke nggulung munggah kanggo Miss Jane house, nuthuk ing lawang. Tina (Julie Kay) cah wadon tangan tengen Miss Jane mbukak lawang, menehi Sally sapisan-over. Tina ora ngerti sapa Sally, nanging nalika Sally nyekel tas pil sing dijupuk saka kantor, iku mung cukup kanggo njaluk dheweke liwat lawang. Ing njero, bos Lady Miss Jane (Valentina Nappi) ngenteni. 'Sapa sampeyan bisa uga? ' dheweke takon nalika Sally mlaku ing Sally nyeleh pil mudhun ing meja, ngandika dheweke wis sawetara merch kanggo push. Miss Jane njupuk siji ndeleng lan geleng-geleng sirahe. Pil iki minangka warta lawas - ora ana wong ing dalan sing pengin telek iki maneh. Nanging Miss Jane minangka pengusaha, mula dheweke nindakake bisnis, nggawe Sally tawaran murah. Nanging Sally ora nggigit, njupuk tas lan mlaku metu. Iki ora cocok karo Miss Jane, sing ngandhani Tina kanggo mesthekake yen Sally entuk pesen ... Dheweke ora ditampa ing kene. pancing kiwa. Nalika Sally teka, dheweke ditaleni ing amben.T Ina mlaku menyang kamar, nuntut ngerti sapa sing menehi jeneng Sally Miss Jane. 'Jancok sampeyan,' jawab Sally. Tina mung mesem. Sally ing jam, nanging - dilatih ing seni bela dhiri dening suave sensei Trevor (Isiah Maxwell) - Sally ngerti carane nangani dhéwé, lan dheweke ngerti carane njupuk pukulan. .B Ut Sally kucing kelangan siji ... Dadi dheweke tetep kelangan lan ora ngomong ngintip.N Ot tekan ngendi wae, Tina mutusaké kanggo nelpon ing kavaleri lan njaluk ing telpon kanggo salah siji pengawal njaba kamar.' Njaluk aku Anita,' dheweke ngandika. Penjaga kasebut ngandhani salah sawijining bocah wadon Miss Jane, Brandy (Noemie Bilas) supaya njaluk Anita.S Dheweke kudu, mlaku menyang kamar Anita, nanging Anita (Kira Noir) metu nemoni dheweke sadurunge dheweke bisa ngomong apa-apa.T Elling Brandy yen dheweke mung nggoleki dheweke, Anita nyekel kaendahan lan narik dheweke kanggo ngambung akeh. Anita duwe tugas, nanging sadurunge nindakake, dheweke bakal seneng-seneng karo Brandy dhisik ..., 2022-03-25 03:40:06
Kafka: