Profesor Ann jancok dheweke murid ing kelas - 2022-03-12 00:23:09

Iki for choir : 04:25 Waos : 3248 Kintamani : 2022-03-12 00:23:09
Ngobrol : Iku wektu kaputusan kanggo College guru Julia Ann, lan dheweke wis nggawe keputusan kanggo njupuk tawaran liyane ing sekolah liyane, nanging ora akeh wektu kanggo pamit resmi kanggo murid lan kolega. Dadi nalika dheweke lagi ngemas barang-barang ing kelas, murid lan mantan pacare Lucas Frost nemoni dheweke lan takon apa kabar kasebut bener. Seneng kanggo Julia nanging sedhih kanggo awake dhewe, Lucas mung bisa mikir siji cara kanggo encapsulate memori apik saka semok favorit, guru pirang: ngirim dheweke mati dening njupuk dheweke mati. Ora kaget, Julia mbukak klambi dheweke kanggo susu jus amba kanggo tiba ing pasuryan lan tutuk siswa, banjur mbukak tutuk dhewe kanggo engulf kontol throbbing Lucas, njupuk menyang furthest tekan saka tenggorokan kobong. Siji kelas shag pungkasan kanggo Julia, nonton dheweke njupuk pitik jago final, mung ing Amerika nakal!, 2022-03-12 00:23:09
Kafka: