Dahlia pirang, adegan 1 - 2022-02-22 21:06:32

Iki for choir : 11:26 Waos : 4209 Kintamani : 2022-02-22 21:06:32
Ngobrol : Dahlia pirang, pemandangan 1. Bumbling Detective Brooks (Asa Akira) lan partner tatu banget tightly dheweke (Michael Vegas) ing Trail saka pembunuh serial mbebayani. Brooks kudu nyamar ing klub Strip lokal ing gaweyan selokan pungkasan kanggo nggodho metu pembunuh. Rencana kasebut rada apik, lan pamburu kasebut dadi diburu ing komedi angkara sing lucu iki., 2022-02-22 21:06:32
Kafka: