Cute bayek Gracie May Green shagged ing kulit kursi - 2022-03-01 00:24:58

Iki for choir : 03:15 Waos : 2481 Kintamani : 2022-03-01 00:24:58
Ngobrol : Njupuk Ambegan Kula. TAKE MY AMBEGAN adoh isin teen karo peteng kepinginan seeks metu liyo kanggo keselak dheweke sak jinis Ing bathtub ing wayah wengi, isin nerdy teen Lucy stares munggah ing langit-langit, unmoving. Tutul netes minangka tandha mung swara utawa gerakan. Sawise sawetara detik, ana gangguan cahya ing bathwater isih, lan banjur Lucy ngijini metu gasp cilik - dheweke wis dipindhah tangan kanggo slip driji menyang dheweke pus ing banyu. Nalika drijine wis mlebu kabeh, dheweke ngaso sedhela, banjur alon-alon ngobahake lan metu kanggo nyenengake awake dhewe, gasps dadi abot lan sensual - sawetara cedhak tutuk lan raine, bebarengan karo swara dhuwur inhaling lan exhaling, tarik fokus abot menyang ambegan. Sawise setengah menit utawa luwih, kanthi kecemplung ing fantasi, dheweke nyedhot ambegan siji sing ditarik liwat untune, nalika dheweke alon-alon mlebu ing banyu, nyemplungake awake dhewe. Dheweke tetep ana ing ngisor, lan banyu dadi tetep. POTONGAN PIRING JUDUL Ing komputer esuk liyane, Lucy lagi nganggo piyama ngetik kertas kuliah. Dheweke macet ing ukara, ora yakin apa sing kudu ditulis sabanjure. Dheweke ambegan ageng saka frustasi, mbusak kaca tingal, lan rubs dheweke mripat wearily. Nglebokake kaca tingal dheweke rada bengkong, dheweke nyoba bali nulis ... Nanging tab sing sadurunge dibukak ing pojok mripate ngganggu dheweke, lan dheweke ngeklik maneh. pecandu play ambegan disebut 'Breathless'.H Er AMBEGAN cethek, lan dheweke nganggo driji ing ngendi gulu ketemu iker-iker rasukan nightshirt dheweke minangka tic gemeter. , pesen kanggo anggota liyane.F Rom tembung, misale jek dadi pungkasan ing baris dawa pesen antarane wong-wong mau.T Ing pungkasan pesen dheweke, dheweke menehi saran supaya padha ketemu munggah.H Er pasuryan lan basa awak nuduhake dheweke isih undecided minangka kanggo ngirim utawa ora.C Learly kuwatir, lan idly mlaku dheweke driji ing dodo lan munggah lan mudhun tenggorokan, Lucy deliberates kanggo sawetara detik.T Hen, spontan dheweke shoots tangane metu kanggo klik send. S Dheweke entuk tandha yen pesen wis dikirim.S Dheweke nutup laptop kanthi gupuh , meh wedi karo apa sing lagi wae ditindakake... Utawa mbok menawa apa tanggapane.S Dheweke gigit jempol kanthi gugup lan nutul casing laptop, sadurunge nyopot kaca tingal lan mudhun ing ambene.H Er ambegan cepet lan gemeter. nalika dheweke nutup mata lan dumunung ana, mripate ditutup, nganti ambegan pungkasanipun calms dhewe. Cut menyang sore liyane, ing lawang omah.L Ucy mlaku liwat lawang, ngiring dening wong aneh saperangan taun luwih tuwa saka dheweke, Preston. Dheweke nyekeli kunci lan ngunci lawang konco -- iki duweke. Panggonan, dudu duweke.T Hey loro-lorone katon kikuk nalika nyopot sepatu lan nuntun dheweke munggah menyang kamar turu utama. longkangan antarane wong-wong mau.T Hey ngomong bab situs ambegan-play padha ketemu ing, suwene saben wong wis dadi anggota, carane padha ngerti bab iku, etc.L Ucy melu watara nalika umur 18.P Reston reaffirms apa ngandika ing chatting, sing Lucy wis tau nindakake apa-apa kaya iku sadurunge. on.Dheweke langsung isin nyritakake critane, nanging Lucy ngandhani yen dheweke ngerti -- dheweke ora duwe sapa-sapa sing bisa diajak ngobrol. tish either.IT iku angel kanggo wong kanggo takon cah wadon kanggo nindakake sing, Preston ngakoni, iku bakal nggawe wong katon kaya creep serius.HE kang tansah ngarep-arep sawetara cah wadon bakal takon marang, nanging ngerti iku dijupuk dawa. L Ucy sympathizes - everyone nganggep sing amarga dheweke iku isin lan nerdy dheweke iku rampung resik.O Ne wektu dheweke takon pacar kanggo keselak dheweke, lan kang dicokot freaked metu dening idea lan dheweke cepet marang ora pikiran.F Utawa sabanjuré sawetara dina kang tumindak aneh watara dheweke, lan banjur ora let suwe dheweke bubar karo dheweke.E Ver wiwit, dheweke wis banget isin marang sapa wae dheweke wis karo, amarga dheweke ora pengin lanang kanggo mikir dheweke sawetara aneh aneh.E Khusus karo carane tembung nyebar sak College. Ana sing ngaso kikuk, lan banjur Preston takon apa dheweke kepengin kanggo miwiti sembarang cara tartamtu.S Hyly, Lucy goyang-goyang sirah ora -- dheweke tau tenan digambarke ngendi kanggo pindhah saka kene, dheweke malah tau panginten dheweke bakal tau tekan iki adoh. P Reston ujar manawa dheweke wis ndeleng sawetara video, dheweke menehi sawetara ide babagan apa sing kudu ditindakake.D Apa dheweke mikir yen dheweke dadi pimpinan? dheweke bisa nutul ing amben karo dheweke tangan.P Reston setuju iki, lan gerakane tangan munggah mangu-mangu menyang gulu dheweke.HE ngaso, dheweke manthuk, lan terus. , nanging cukup angel dheweke mesthi ngrasa, 2022-03-01 00:24:58
Kafka: