Student Kira Noir tinimbang nyiapake kanggo ujian wis jinis karo pacar lan nemu sperma ing pasuryan - 2022-02-25 01:22:18

Iki for choir : 06:59 Waos : 285 Kintamani : 2022-02-25 01:22:18
Ngobrol : Njupuk Istirahat Sinau Liyane. Sing dikarepake Kira Noir yaiku sinau kanggo ujian kuliah sing bakal teka. Kroso ditekan babagan ujian dheweke, Kira pancene pengin sinau hard lan ora bisa supaya dhéwé njaluk ditampani--malah karo pacar Scott Nails, sing mung looking kanggo bantuan dheweke unwind! Scott rawuh lan wiwit rubbing Kira kang nyenyet pus lan bokong liwat dheweke kathok cendhak jarahan. Dheweke nyoba ngganggu dheweke saka buku pelajaran amarga dheweke mikir kabeh sing dibutuhake Kira yaiku pitik jago sing gedhe kanggo nyedhot lan ngewangi dheweke sinau! Scott wis cara karo Kira, sing nyoba kanggo please dheweke rock hard pacar nalika uga tetep mripat ing kaca sadurunge dheweke! Nanging rauh cukup, iki pelacur mesum ora bisa njupuk maneh lan dheweke menehi menyang dheweke pacar lagi njupuk durung liyane kurang ajar sinau break! Katon kaya Kira luwih saka ok karo sawetara D ing test dheweke!, 2022-02-25 01:22:18
Kafka: