Kabeh utawa Ora Ana - 2022-02-24 10:07:55

Iki for choir : 05:01 Waos : 4168 Kintamani : 2022-02-24 10:07:55
Ngobrol : Nalika campur tangan Danny D ndharat dheweke ing banyu panas ing stasiun, Officer Elicia Solis mutusaké dheweke wis cukup dadi Polisi Metro. Elicia nyekel Danny saka sel lan uwal saka mburi. Mbalik ing stash, Danny nuduhake dheweke liyane saka loot, lan ngarsane kabeh sing awis digawe Elicia pus supaya kurang ajar udan. Elicia dove tutuk-pisanan dhateng marang lemak pitik jago, lan nyedhot wong mati. Banjur dheweke supaya Danny pil mati seragam polisi dheweke, nuduhake mati dheweke amba susu lan tanned awak. Banjur Elicia tak dheweke favorit jinis nambani: sawetara nakal bokong nyembah minangka Danny didilat kang ibu alon munggah kokain dheweke bokong lan mangan dheweke pus metu saka konco. Priksa metu panas, ora becik kurang ajar sing mudhun ing Danny kang ndhelik-metu., 2022-02-24 10:07:55
Kafka: