Alexis Ford marem wong loro - 2022-03-02 00:26:48

Iki for choir : 08:21 Waos : 3336 Kintamani : 2022-03-02 00:26:48
Ngobrol : Pus Wong. Nalika wabah wong lanang sing frustasi kanthi seksual nyebabake wong-wong mau nganggep remeh-temeh, Alexis mutusake yen dheweke kudu ngendhegake rusake masyarakat kanthi mburi sing sampurna. Mick lan Toni pengin wawancara karo warta panas iki lan ngilangi rasa frustrasi., 2022-03-02 00:26:48
Kafka: