Johnny Castle kurang ajar Bridgette B - 2022-03-12 00:22:46

Iki for choir : 06:03 Waos : 5275 Kintamani : 2022-03-12 00:22:46
Ngobrol : Johnny kepengin melu kompetisi matematika ing Spanyol sing disponsori ing kelas Profesor Bridgette B, nanging nalika dheweke ngandhani dheweke kepengin lunga, dheweke ngguyu. Dheweke nuduhake salah sawijining nilai tes sing paling anyar - F - lan ngandhani yen dheweke ora cedhak karo kaliber siswa sing bakal diidini melu kompetisi matematika. Nanging dheweke murid Johnny banget persuasive, utamané nalika iku massaging kang Latina guru kang amba susu lan marang dheweke sing bisa bantuan dheweke karo dheweke kabutuhan ... Kanthi mangan dheweke jus Jambon pus tengen ana ing dheweke mejo., 2022-03-12 00:22:46
Kafka: