Manis bayek tak dheweke dipun cukur pus fingered - 2022-03-10 02:22:38

Iki for choir : 04:05 Waos : 226 Kintamani : 2022-03-10 02:22:38
Ngobrol : Titik manis. Aria Rose ngalami masalah mobil lan kebeneran kita liwat ing wektu sing tepat kanggo nyimpen dina. Kita nelpon layanan pitulungan pinggir dalan lan dheweke ngandhani yen ora bakal bisa metu ing paling sethithik sak jam utawa rong jam. Inggih, paling ora sing kita marang dheweke supaya kita bisa kurban dheweke kasempatan kanggo ngendhokke lan bisa males kita apik kita dening menehi kita sawetara pus. Dheweke sarujuk anggere kita mbantu dheweke mbayar kanggo ndandani lan uga sijine soko sethitik ing ndhuwur. Dheweke mlumpat ing JMac jago sawise ngisep lan mikir iku uga amba banget kanggo dheweke. Tembung-tembung sing tepat sawise nindakake sing paling apik kanggo nyoba lan ngatasi ukurane yaiku, Sakit, nanging lara banget!, 2022-03-10 02:22:38
Kafka: