Aila Donovan, Jane Wilde lan Maya Woulfe nggawe katresnan ing meja pijet - 2022-02-28 11:17:14

Iki for choir : 01:30 Waos : 2557 Kintamani : 2022-02-28 11:17:14
Ngobrol : Latihan Tantra. Jane Wilde lan Maya Woulfe, loro masseuses, wiwit rada kuwatir. Tukang pijet liyane, Aila Donovan, wis telat, sing ora kaya dheweke! Lha yen ana sing ala?? Untunge ora usah ngenteni suwe Aila teka, njaluk ngapura yen telat. Dheweke lagi wae bali saka seminar akhir minggu, ing ngendi dheweke sinau sawetara teknik pijet tantra anyar sing pengin dituduhake ... Senajan Jane game kanggo nyoba teknik anyar, ngerti yen bakal apik kanggo bisnis, Maya rada ora yakin amarga sifat erotis.Kanggo ngrewangi Maya menyang, Jane seneng nawarake kanggo pijet dhisik supaya Maya bisa ndeleng carane kabeh bisa. Mesthi, sanalika Jane ngudani mudhun lan Aila wiwit nggarap driji gaib dheweke kanggo nuduhake apa dheweke sinau, Maya langsung dadi bingung. Iku mung luwih SENSUAL tinimbang sing dikarepake, sanajan iku kabeh! Suwe-suwe Aila pijet Jane, nggosok-gosok awak sing ayu kabeh lan ngeluh sing tenang, Maya saya tambah panas. Sanadyan Maya ragu-ragu ing wiwitan, sanalika dheweke wiwit nggarap tangane dhewe ing sakujur awak Jane, utamane dodo sing apik banget., 2022-02-28 11:17:14
Kafka: