Wong wadon mesum iku kurang ajar loro lanang nggantheng - 2022-02-26 11:06:48

Iki for choir : 09:19 Waos : 1716 Kintamani : 2022-02-26 11:06:48
Ngobrol : Njupuk Kaping pindho. Lucia Love Tresna ngapusi karo siswa yoga, utamane nalika digantung kaya Danny. Sayange duo mesum diselani agêng-jancok dening Lucia bojomu Tony. Danny ndhelikake ing padusan lan enggal gabung karo Lucia, sing ngidini dheweke jancok bokong nalika bojone cukur sawetara meter. Tony rampung munggah kang cukur brengos lan kepengin sawetara tumindak banget, supaya Lucia nyedot pitik jago gedhe nalika Danny sneakily kawin dheweke konco sandiworo padusan. Tony ngandhani bojone sing ditresnani kanggo ketemu dheweke ing kamar turu, ninggalake Danny kanggo ngrampungake pasuryane. Sawise rampung dheweke mlayu njupuk bokong saka bojone. Saiki njupuk kaping pindho!, 2022-02-26 11:06:48
Kafka: