Ryder Skye lan Gia Derza seneng-seneng ing kursi - 2022-02-26 06:35:01

Iki for choir : 01:28 Waos : 2481 Kintamani : 2022-02-26 06:35:01
Ngobrol : Ngrawat Au-Pair. Ryder Skye ora bisa urip tanpa pasangan au, Gia Derza. Kulawargane Ryder (uga kewarasane) bakal dadi remuk tanpa bantuan Gia. Gia tansah dadi pekerja keras lan sejatine berkah. Nalika Ryder mulih saka dina dawa liyane, dheweke ketemu Gia kesel ing kursi, nyekel sawetara z. Ryder gazes fondly ing dheweke lan arep kanggo nggugah dheweke nalika dheweke ngaso. Dheweke ora bisa bantuan nanging kanggo ngujo wanita enom seksi, mripate angonan liwat bokong cute Gia kang. Dheweke soooo pengin njaluk dheweke tangan ing bokong sing -- lan liyane -- nanging Gia stirs lan kesempatan ilang. Utawa IS iku? Ryder mesem manis nalika dheweke menehi pijet marang pengasuh enom kanggo mbantu kekeselen. Gia nindakake akeh banget kanggo dheweke, mula Ryder pengin nggawe sawetara tambahan kanggo dheweke! Sanajan Gia rada isin, dheweke pungkasane nyerah lan main ing tangan Ryder. Ryder miwiti pijet, senajan ora let suwe dadi luwih sensual nalika dheweke wiwit ngempet dhadhane Gia. Gia kaget ing wiwitan, nanging ora suwe nalika disentuh, mutusake supaya Ryder ngrusak kabeh sing dikarepake! Ora let suwe, loro-lorone wuda lan sprawled metu ing kursi, mlaku tangan lan ilat ing awak saben liyane. Ryder ora bisa nahan maneh minangka dheweke pungkasanipun nemu rasa pus manis Gia kang. Dheweke mung kudu nuduhake apresiasi kanggo kerja keras Gia luwih asring!, 2022-02-26 06:35:01
Kafka: