Demi Sutra nunggang pecker Charles sawise ngisep kontol gedhe - 2022-03-08 01:38:23

Iki for choir : 06:00 Waos : 4795 Kintamani : 2022-03-08 01:38:23
Ngobrol : Thrill Of The Chase. Demi Sutra, tukang pijet, ana ing meja resepsi kanggo mriksa dhaptar klien dheweke kanggo dina kasebut. Nalika dheweke nggarap komputer, dheweke frown lan squints ing layar. 'Klien pisanan ing dina iki yaiku ... Charles Dera? T HAT ora bisa bener ... ' Wong lanang banjur ngresiki tenggorokan lan ngomong, 'Nyuwun sewu, aku duwe janji karo ... Miss Demi? ' Mripaté amba nalika dheweke ngenali wong minangka bapak tiri, Charles Dera.S Dheweke menehi eseman palsu lan munggah kanggo menehi salam marang dheweke.' Oh!W Elcome, Mr.D Era.Y Es, that would be me.C Ome right this way, please... ' Sanalika lagi piyambakan, Demi noleh karo mbengok, 'Apa sing sampeyan lakoni ing kene, BAPAK?! ' Dheweke kuwatir yen ana wong sing ngerti dheweke. Charles kandha yen dheweke mung ana ing kene kanggo pijet, sanajan iki mung nggawe Demi kuwatir -- dheweke ngerti pijet apa sing diwenehake, ta?? Charles nyedhak lan nutupi pipi Demi, ngandhani yen ketegangan seksual ing antarane dheweke ora bakal ilang. Padha mung bisa nyolong glances lan flirt ing ngarep supaya dawa sadurunge ibu kang Demi, bojoné, nyekel wong-wong mau. Dadi, dheweke mikir yen dheweke bakal menehi pijet supaya dheweke bisa mlebu lan metu saka sistem kasebut. Senajan Demi gemeter, dheweke lean menyang tangané, ora bisa nolak banding mentah Charles. Nalika dheweke takon apa dheweke kepengin dheweke kaya sing dikarepake, dheweke nyengir lan menehi. Mung sapisan iki, dheweke bakal nganggep dheweke kaya klien liyane ... Nanging kanthi corak cilik! Iku ora dawa sadurunge Demi wis pouring Nuru gel kabeh liwat awak wuda, sensually slipping lan ngusapake bebarengan dheweke langkah-bapa.U Nable kanggo nolak nggodha sembarang luwih, dheweke nitih pitik jago Charles, njupuk wong jero nang dheweke udan pus.W gerah iki fling pungkasanipun njupuk pinggiran mati utawa bakal dadi awal soko anyar?, 2022-03-08 01:38:23
Kafka: